SAMSUN / SALIPAZARI - Muslubey Ortaokulu

OSMAN ARSLAN - MÜDÜR

İlk öğrenimini Orduköy İlköğretim Okulu ve Çarşamba Merkez İlköğretim Okullarında tamamladı. Lise Öğrenimini Çarşamba Yeşilırmak Lisesi´nde tamamladı. Lisans eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliğinde tamamladı. 2013 yılında mezun olup ayını Yıl Iğdır Merkez Karaağaç Ortaokulu´nda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı. Ardından Şehit Öğretmen Şevki Akgün Ortaokuluna tayin olup 1 Yıl Öğretmenliğin ardından Şehit Öğretmen Şevki Akgün İmam Hatip Ortaokulu´nda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2020 yılında Artvin Hopa Cumhuriyet Ortaokulu´na tayin oldu. aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2021 Eylül ayında Hopa Fen Ve sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 2022 Ağustos ayında Samsun Ayvacık Mehmet Akif Ersoy YBO´da Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı. 2023 Ocak ayında Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Mebbis Yönetici olarak görevlendirildi. 27.10.2023 tarihinde okulumuzda Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve 1 Çocuk babasıdır.