SAMSUN / SALIPAZARI - Muslubey Ortaokulu

Ock

Bugün itibariyle üç ayların ilki olan Recep ayına girmiş ve Regaib kandiline ulaşmış bulunmaktayız. Manevi ayların tüm müslümanlar için bereketli ve hayırlı geçmesi duasıyla herkese iyi kandiller dileriz.

Ock

Sn. Kaymakamımız Salih BAŞARA,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ali SAVAŞ ile birlikte okulumuzu ziyaret etti. Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi arz ederiz.

Ara

Okusam projesi kamsamında okulumuzda 3. sü düzenlenen "Okuma Şöleni" kitap okuma yarışmamız başlamıştır. Proje kapsamında öğrenciler okudukları kitaplarla ilgili çeşitli etkinlikler yapacaklardır.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KASIM-ARALIK EYLEM PLANI KAPSAMINDA OKULUMUZDA SÖZLÜK VE AFİŞ HAZIRLANDI

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası ve yerli malının önemi ile ilgili etkinlikler yapıldı. Yer malı haftası için pano ve köşe oluşturuldu.

Ara

Okulumuz futsal takımı rakipleri Avut ve Yavaşbey Ortaokullarını yenerek yarı finale yükselmiştir.

Ara

Bakanlığımızın başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesinin ilk hafta etkinlikleri okulumuz öğrencileriyle gerçekleştirildi.

Kas

Geleceğe ışık tutan, bir toplumu eğiten, her türlü fedakarlıklar yapıp adeta bir mum gibi etrafına ışık saçan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. YILINDA OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

Öğrencilerin okulları tarafından daha iyi tanınmasının sağlanması, öğrenci ve veli gözüyle okulun değerlendirilerek sonuçlarından yararlanılmasını hedefleyen "Okuluma Mektup" projesinini okulumuz öğrenci ve velileri ile uyguladık.

Ekm

Değerler Eğitimi kapsamında Ekim ayı içerisinde Saygı-Edep-Nezaket değerleri öğrenci katılımı ile çeşitli etkinliklerle işlenecektir.Bu kapsamda ilgili pano hazırlanmıştır.

Bursluluk Sınavı

'OKULUM TEMİZ '

Eyl

Okulumuzda Çatı ve Boyama işlemleri tamamlanmış olup Eğitim Öğretime hazır hale getirilmiştir.

Yeşilay Haftası (Sen Değerlisin)