SAMSUN / SALIPAZARI - Muslubey Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimizin servislerine daha güvenli biçimde inip binebilmeleri için düzenlemeler yapıldı.

Mrt

Sınıflarımız birer adet Ramazan kolisi tedarik ettiler ve bu yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıldı.

Mrt

5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerimiz İlçemizde yer alan Tepealtı Doğa, Fen ve Matematik Okulu'nu  ziyaret ederek çeşitli etkinliklere ve uygulamalara katıldılar.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması düznlendi. Altı öğrencimizin katıldığı yarışmada birin seçilen 6/A sınıfı öğrencimiz Buğlem ERDOĞAN okulumuzu temsil etmeye hak kazandı. Kendisine ilçe yarışmasında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzdaki bisikletler bakımdan geçirilerek okul bahçesinde bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

OKUSAM PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUDUĞU CUMHURİYETİN İLK SABAHI KİTABI İLE İLGİLİ İLK MECLİS BİNAMIZIN MAKETİ İLE KİTAPTA GEÇEN ATATÜRK VE ŞERBETÇİ ÇOCUĞUN CANLANDIRMASI YAPILDI.

Şbt

OKUSAM PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUDUĞU BANDIRMA ROKET KULÜBÜ KİTABI İLE İLGİLİ ETKİNLİK YAPILDI.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında, ip atlama, zeka oyunları, sinema, kelime oyunu, hitabet yarışması, futbol, yaşlı ziyareti, müzik dinletisi etkileri gerçekleştirdik.

Ock

Bugün itibariyle üç ayların ilki olan Recep ayına girmiş ve Regaib kandiline ulaşmış bulunmaktayız. Manevi ayların tüm müslümanlar için bereketli ve hayırlı geçmesi duasıyla herkese iyi kandiller dileriz.

Ock

Sn. Kaymakamımız Salih BAŞARA,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ali SAVAŞ ile birlikte okulumuzu ziyaret etti. Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi arz ederiz.

Ara

Okusam projesi kamsamında okulumuzda 3. sü düzenlenen "Okuma Şöleni" kitap okuma yarışmamız başlamıştır. Proje kapsamında öğrenciler okudukları kitaplarla ilgili çeşitli etkinlikler yapacaklardır.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KASIM-ARALIK EYLEM PLANI KAPSAMINDA OKULUMUZDA SÖZLÜK VE AFİŞ HAZIRLANDI

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası ve yerli malının önemi ile ilgili etkinlikler yapıldı. Yer malı haftası için pano ve köşe oluşturuldu.